Följ med oss på vår resa framåt

Vi växer och söker en Automationsingenjör

Vill du ha roligt på jobbet? Vill du vara med och påverka? I denna tjänst finns alla möjligheter.
Tillträde är omgående enligt överenskommelse, så skicka in din ansökan redan i dag.

Information om tjänsten

Vi expanderar vår verksamhet tillsammans med dig. Som anställd hos SystemControl Sweden AB kommer du tillhöra ett flexibelt team där alla kollegor bidrar och resultat står i fokus. Arbetets karaktär och ansvarsområde kommer individuellt anpassas efter dig beroende på vad du har gjort tidigare, vad du vill göra nu och i framtiden. Du kommer vara med och utveckla lösningar för enskilda maskiner, till fastigheter eller hela fabriker.

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör kommer du att arbeta i både större och mindre projekt mot processindustri, tillverkande industri eller fastighetsautomation. Du kommer vara stationerad på Härnösandskontoret och arbeta både självständigt och i projektteam med att sälja in, utveckla och implementera system för kund. Du kommer bland annat att byta ut styrsystem, rita upp och anpassa konstruktionsunderlag, hitta mekaniska lösningar, programmera och hantera hela spannet från enskild maskin till helhetslösning för kund.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Programmering av styrsystem, bland annat på PLC och större styrsystem
  • Bygga operatörsgränssnitt
  • Driftsätta styrsystem
  • El-konstruktion

Vi söker dig som:

Har en högskoleexamen inom automation/el eller en eftergymnasial utbildning vi bedömer likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då arbetets uppgifter kräver det. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet inom området.

Det är också meriterande om du har kunskap av PLC-programmering och inom något eller några av följande; C++, C# eller Visual Basic.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför har du stark arbetsmoral, är engagerad, driven och du jobbar med en stark teamkänsla. Du är social och trivs att arbeta mot kund, är initiativrik och tar ansvar för de uppdrag du tar dig an.

START: Omgående, enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande

Kontakt: Tel: 070-172 99 49
Skicka ansökan till: info@systemcontrol.se

>>>tillbaka till första sidan